vineri, 25 ianuarie 2013

Hasta siempre Comandante


Staţi liniştiţi că nu mă apuc eu de cântat, eu doar îmi fac antrenamentul pentru ce va urma în seara asta. Adică party cu tequila şi cu Sergio Santos în El Che Club. Acum două săptămâni i-am cerut cu insistenţă piesa asta şi nu a cântat-o iar eu de amărăciune am tot dat pe gât shot-uri de tequila ). Partea bună este că a învăţat-o apoi până vinerea următoare şi partea proastă este că eu nu am fost...dar recuperez vinerea asta ca să mă delectez cu Hasta siempre Comandante.

Se pare că sfârşitul meu de săptămână a început de joi seara când am fost în Jazz Office ca să-l ascult pe Emil Kindlein şi chiar a fost un început al sfârşitului tare frumos. Din cauza unor astfel de oameni şi evenimente o să ador întotdeauna Timişoara, oraşul sufletului meu. Nu contează ce zi este sau cât eşti de aglomerat, dacă vrei să ieşi şi să faci ceva o poţi face fără nici un fel de problemă.

PS: de ani de zile apogeul chefurilor reuşite este atunci când ascult "hasta siempre comandante"...azi mă aştept să fie piesa începutului reuşit de ieşit în oraş de astăzi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu