marți, 18 decembrie 2012

Bilanţ personal


aş vrea să cred că aşa arată Moş Crăciun ce se îndreaptă spre mine anul ăsta :)
Ho ho ho...nu am chef azi, nu am chef azi...nu am chef de nimic...totul pare plictisitor şi toată nebunia sărbătorilor care se apropie mă scoate din minţi deja. Peste tot doar discuţii legate de cadouri şi de cât sunt de scumpi cărnaţii de casă...vreau altfel de discuţii şi vreau să stau de vorbă cu oameni interesanţi. Vreau ca Moş Crăciun să vină şi să îmi spună că mă aşteaptă un an mai frumos decât cel pe care l-am avut anul ăsta.

Cred că foarte mulţi dintre noi atunci când se apropie de sfârşitul anului încep să se gândească la lucrurile bune sau mai puţin bune de care au avut parte în ultimile doisprezece luni. Tot aşa procedez şi eu, iar anul acesta am început acest bilanţ personal mai devreme decât în alţi ani. Nu o sa vorbesc acum detaliat despre lucrurile bune sau mai puţin bune de care am avut parte în anul 2012 ci o să vă spun doar că au fost aşa cum au fost şi cum mi-au fost date mie să fie. Părţile mai puţin bune le trec cu vederea şi prefer să mă gândesc doar la lucrurile frumoase de care am avut parte.

Acum, la început de bilanţ personal, tind să cred că cele mai frumoase momente de care am avut parte sunt totodată şi cele care îmi vor rămâne mereu aproape, acestea întruchipându-se în toţi oamenii pe care i-am cunoscut în acest an, oameni care îmi vor rămâne mereu aproape de suflet şi la care mă voi gândi întdeauna cu drag. Oameni alături de care am trăit momente frumoase ce mi-au confirmat că cea mai mare bogăţie a unui om sunt cei ce îl înconjoară. Aceia alături de care un om se poate simţi bine prin simplul fapt că se gândeşte cu drag la ei.

Bunul vostru cel mai de preţ din acest an care este? La ce vă gândiţi cu drag şi ce anume vă poate provoca un zâmbet?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu