miercuri, 31 octombrie 2012

E toamnă pe străzile Timişoarei


Astăzi în drum spre servici nu am văzut nimic spectaculos...doar prima urmă de gheaţă pe maşini. În rest este soare cu dinţi şi o atmosferă frumoasă în Timişsoara. Este cert însă că toamna a invadat Timişoara şi străzile sunt galbene şi încărcate de frunze...RETIM în schimb lucrează :)

O mulţime de oameni grăbiţi spre cimitire cu o mare de flori şi coroniţe în mînă. Mi-ar fi plăcut să ajung şi eu astăzi la cimitir să duc o floare tatălui meu şi bunicii mele, dar din păcate nu am un drum de Reşiţa. O să mă gândesc la ei, aşa cum o fac de fiecare dată.

Mâine este deja 1 noiembrie iar eu aştept cu nerăbdare să se termine acest an, un an prea încărcat cu probleme pentru mine. O să sper că 2013 mă va îmbrăţişa cu momente frumoase şi că problemele mă vor uita.

3 comentarii:

  1. Da viața e plină de înceercări și greutăți dar să știi că greutățile prin care trecem ne fac mai puternici chiar dacă e toamnă îți doresc ca în sufletul tău să îți fie mereu cald și bine eu am trecut prin greutăți de mic Am primit o traumă la nastere după aceia au urmat ani ppetrecuți numai în spitale dar nu ma dau bătut Am sa termin ambele facultăți ca să imi demonstrez mie ca în viață dacă vrei poți să îți dea domnul putere optimizm și răbdare să știi că dumnezeu ne ajuta în toate cu respect Vlad Dolghi

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult Vlad pentru vorbele frumoase. Bafta si numai bine!

    RăspundețiȘtergere