sâmbătă, 21 decembrie 2019

Atunci cand iti pasa

De ce iti pasa ? Simplu … pentru ca esti om , pentru ca esti sincer ,pentru ca esti unul din putinele persoane care iubesc adevarul si nu falsitatea , pentru ca nu te poti preface oricat ti-ai dori asta , pentru ca inca iubesti si pentru ca o parte din tine nu te va lasa niciodata sa uiti amintirile frumoase .

Sa uiti cat ai luptat, e ca si cum ai uita ca traiesti ! Si ce se intampla atunci cand uitam sa traim ? Oare nu ne mai pasa ? Nu ! Tocmai atunci iti pasa cel mai tare ! Si te intrebi singur, de ce tie iti pasa atat de mult cand usile sunt inchise mereu acolo unde bati ! Nu-ti va raspunde nimeni, oricat de mult ti-ai dori ! Si pentru ce ti-ai dori ca acel cineva sa deschida usa , cand sti sigur ca tot ce vei primi vor fi doar „firimituri” din tot ce-a fost odata !?

Uneori trebuie sa te resemnezi ca ai pierdut , inainte de a pierde definitiv lupta , pentru ca atunci cand o vei pierde sa fi gata de razboi , nimic nu se termina doar la o lupta ! Nimic nu se termina la el , dar de ce iti pasa ? Pentru ca inainte sa simti ca iti pasa esti om , pentru ca inainte ca o lacrima sa curga , o simti ! Pentru ca exista suflet , inainte de trup , pentru ca exista sentimente inainte de tot ceea ce ai vrea sa fi , pentru ca simti ca e sfarsitul unei povesti frumoase si pentru ca niciodata nu vom putea da timpul inapoi !

Ramai dezamagit , simti doar ca ai facut parte dintr-o piesa de teatru de prost gust , unde nu stiai sigur ce rol joci , doar ca ai jucat pana la capat pentru a vedea finalul ! Viata , o piesa de teatru , majoritatea personajelor oamenii falsi ! Oamenii sinceri , pun capat teatrului gratis , sunt acei oameni care trag cortina , care raman in culise asteptand ziua de maine , care indiferent cat de mult au fost raniti lupta sa mai apara pe scena macar odata ! Si vor aparea, mult timp de acum incolo … indiferent de persoanjele false !

Piesa nu s-a terminat, e doar inceputul unui alt drum … Mai greu sau mai bun , e drumul tau. De multe ori , tu alegi incotro te indrepti ! Dar , oare mai ai timp ? Esti obosit , uneori ai senzatia ca e o lupta in zadar ! Odata ajuns la capatul puterilor , realizezi cine si ce , conteaza cu adevarat . Atunci , vei simti ca-ti pasa … doar de tine , pentru prima oara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu