sâmbătă, 18 februarie 2017

O mână de ajutor



Atunci când vrei să oferi ceva fără să ceri nimic în schimb va trebui să o faci de fiecare dată cu sufletul deschis şi cu siguranţă îţi va reuşi. Nu contează că oferi cuiva un ceai, un prânz sau un cadou, important este să ştii de ce vrei să o faci şi în subconştient să nu aştepţi nimic în schimb pentru că rişti să fii dezamăgit.

De multe ori s-a întâmplat să fac sau să ajut pe cineva fără a vrea nimic în shimb şi să văd sceptimism în ochii celuilalt şi gândul că în toate exista ceva la mijloc care te-a motivat să faci acel lucru. Câteodată însă motivaţia poate fi foarte simplă, pur şi simplu să simţi nevoia de a ajuta şi să nu mai stai pe gânduri.

Dacă omul poate să ofere o mână de ajutor de ce nu o face întotdeauna? De ce le stă unora în caracter să se gândească, lasă că va ajuta altcineva. Atunci când ajungi obosită de la serviciu şi realizezi că pentru a mânca împreună cu familia la cină trebuie mai întâi să găteşti ceva, dacă o vei face doar pentru că trebuie, cu siguranţă mâncarea nu va ieşi la fel de gustoasă ca atunci când o vei pregăti cu placere.

Vrei să ajuţi pe cineva? Fă-o astăzi, măine s-ar putea să fie prea târziu…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu