sâmbătă, 13 iulie 2013

A trecut un an...

A trecut un an de când a fost ziua de vineri fucking 13 iulie 2012. O zi care mi-a dereglat feng shui-ul cum nu credeam că este posibil să se întâmple vreodată. O zi de care probabil o să-mi amintesc o viaţă. O zi care m-a aruncat pe un drum nou şi neaşteptat. Dar am trecut peste. Am cunoscut oameni extraordinari şi am petrecut mult timp cu prieteni buni care s-au bucurat că m-am întors acasă.

Nu mă laud cu prea multe realizări fantastice în acest an, a fost un an de acomodare, dar mă laud cu faptul că am fost puternica. Am avut puterea să o iau din nou de la capăt şi să nu mai nutresc sentimente negative pentru cei care m-au rănit. Nu mai adorm cu lacrimi în ochi şi am început din nou să râd cu poftă. Încă mă gândesc la cei dragi mie care îmi sunt departe. Cu toate acestea, mi-am făcut planuri noi, le-am lăsat de-o parte pe cele vechi şi sper ca oamenii care sunt în viaţa mea acum să rămână cât mai mult şi să mă respecte măcat atât pe cât o fac şi eu.

Şi culmea, încă nu m-am certat cu EL, nu i-am reproşat nimic din ceea ce mi-a făcut. Mă gândesc de fiecare dată că EL pune multe în spinarea celor care pot să care şi nu în spinarea celor slabi, dar cu toate acestea cu siguranţă roata se învârte şi la un moment dat cu siguranţă fiecare va plăti cu vârf şi îndesat pentru ceea ce a făcut. Eu aş vrea să cred că în calea mea vor apărea doar momente frumoase şi nu mai grele decât până acum. Sunt şi eu un om care nu cere altceva decât să fie lăsat în pace ca să-şi continuie drumul de acum înainte...un drum la marginea căruia ar fi frumos să răsară indicatoare de atenţionare în privinţa oamenilor...

Un comentariu: