marți, 24 ianuarie 2023

Verde de banat


Mie imi place ideea de voluntariat si ma strădui sa ajut cum pot de fiecare dată. Nu contează că este vorba despre oameni puțin mai nevoiași decât noi, de animale abandonate care trăiesc pe străzi sau de tot ceea ce înseamnă mediul înconjurător. Daca am începe sa discutam despre ideea de voluntariat si voluntari ar trebui sa stim ca prin voluntariat te asiguri personal că lumea se așază pe un făgaș mai bun dar totodată investești și în tine, deoarece atunci când ești voluntar acumulezi o serie de competențe care te ajută atât în relația cu cei din jurul tău, dar și la școală, facultate sau la locul de muncă. Daca luam in calcul faptul ca in toată lumea sunt milioane de oameni care au nevoie de ajutor, într-un fel sa altul: sunt forțați să muncească, nu au acces la educație, sunt exploatați, nu au adăpost sau nu au ce mânca. Resursele autorităților și organizațiilor neguvernamentale sunt limitate atât din punct de vedere financiar cât și în ceea ce privește personalul. Și aici intervin voluntarii. Ei sunt cei care fac o anumită activitate deoarece așa își doresc, în folosul altcuiva, fără a primi bani. Este cert ca voluntarii sunt indispensabili într-o organizație neguvernamentală.

O sa ma tot auziți pomenind de asociația Verde de Banat, click pe nume si o sa vedeți despre ce vorbesc.

Verde de Banat este o asociație care are ca obiectiv ecologizarea si turismul responsabil in zona Poiana Rusca. Promovare, ecologizare, turism responsabil si fără îndoială întreținerea acestora pe termen nedefinit. Împreună, putem face si mai mult!
 
Printre altele, Asociația Verde de Banat derulează proiectul Verde pentru suflet, prin care, lunar, sunt duse pachete cu cele necesare traiului zilnic persoanelor vârstnice și celor cu probleme sociale, în Ținutul Pădurenilor, la interferența județelor Timiș și Hunedoara.

Din donații, sponsorizări și cu ajutorul oamenilor generoși, sunt pregătite lună de lună pachete cu alimente neperisabile și obiecte sau haine în stare bună, care să le facă viața mai ușoară bunicilor din munți.

Dacă doriți să simțiți emoția de neprețuit a faptei bune, aveți posibilitatea de a vă alătura acestei campanii.

Puteți să faceți pachete sau să cumpărați produse ori să donați în contul Asociației Verde de Banat: RO29BTRLRONCRT0513621701, CUI 41932338.

Nimic nu se compară cu sentimentul că ai contribuit la comunitatea din care faci parte sau ai ajutat câteva persoane mai puțin norocoase.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu