duminică, 22 septembrie 2019

Magia trăirilor


Image result for life is magic 

Se spune că, orice poveste are un început și un final. Că este a mea, a ta, a tuturor este în egală măsură valabilă și deschisă aprecierilor. O poveste ce ascunde trăiri diverse, din care alegem să ne amintim ceea ce este frumos.

Chiar dacă pare absurd, uneori și întâmplările cu finalitate nu tocmai favorabilă aduc ritm vieții. Te impulsionează să mergi mai departe, să cauți un nou scenariu pentru existența ta. Ești asemeni unui pictor ce alege din paleta de culori necesarul pentru a crea ceva de valoare.Vreau să cred că fiecare dintre noi are o astfel de viață, inegalabilă ca și ansamblu.

Multe cuvinte irosite pe baza întregului drum vital, ce au ca și final concret doar acțiunile pe care le-am realizat și care au contat cu adevărat. Mai mult decât atât sentimentul de irosire are o conotație pozitivă. Ai investit timp întro lume a ta, ce se dovedește a fi plăcută tuturor, chiar și cu micile imperfecțiuni și dezamăgiri.

Intotdeauna am fost de părere că, trebuie să ne trăim viața după cum o înțelegem și să o valorificăm întotdeauna pentru că orice poveste va fi apreciată, mai devreme sau mai târziu și nu se merită să uităm de noi doar pentru că un anumit lucru nu a avut reciprocitate, cândva, undeva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu