duminică, 5 noiembrie 2023

Oamenii potriviți



Universul funcționează in moduri misterioase. Trimite oamenii potriviți in momentele potrivite, chiar dacă este posibil ca uneori să nu observi acest lucru. In timp ce ai putea crede că esti pregatită pentru iubire sau pentru o conexiune reală, nu inseamnă că si sufletul tău este pregătit.

Dacă esti fix in locul in care trebuie sa fii, Universul te va răsplăti. Este constient de toate lucrurile pe care le faci si de căile pe care vrei sa mergi in continuare. Cu cat esti mai aliniată cu Universul, cu atat vei primi mai multe recompense.

Cu totii suntem fragili dacă lăsăm ca lucrurile dificile să ne atingă sufletul. Susținerea fie fizica, fie emoțională este extrem de importantă. Cand esti in cele mai dificile momente ale vieții, Universul iți vine in ajutor si iți scoate in cale oamenii de care ai nevoie.

Invățăm o multime de lecții in viață si, dacă ne luptăm cu un lucru mai dificil, Universul ne va trimite o persoană in viața noastră pentru a ne ajuta să primim lecția asa cum este ea. Acest lucru poate fi atat unul bun, cat si unul rau. In timp ce s-ar putea să nu doresti sa experimentezi durerea asociată cu lecția care va veni, crede-mă că vei deveni o versiune mai bună a ta prin experiența acesteia.

Oamenii potriviți te fac să te simți ca și cum ai fi susținută necondiționat pentru a fi tu și a-ți urma scopul. Sunt susținătorii tăi cei mai înfocați. Ei îți vor aminti cine ești cu adevărat când te îndoiești de tine

Asocierea cu oameni negativi te poate transforma într-o persoană negativă. Poți deveni mai furioasă, mai tristă sau mai toxică. Cei potriviți găsesc frumusețea în tine, te inspiră să fii mai bună și mai iubitoare.

Oamenii potriviți te fac să te simți iubită. Te fac să simți că nu ești singură pe lume. Te fac să te simți ca și cum ai fi acasă. Ei îți arăta cât de mult le pasă de tine și sunt mereu lângă tine când ai nevoie de ei.

Persoanele toxice pentru tine se comportă ca și cum nu contezi și te fac să te dai peste cap pentru a le obține aprobarea. Oamenii potriviți îți arată că tu ești importantă indiferent de ceea ce faci.

Sunt convinsă că ne-am intrebat cel puțin o dată in viață ce caută anumiți oameni langă noi si de ce atragem constant o anumită tipologie de oameni, poate nu ne-am făcut temele in trecut? Poate am chiulit de la o anumită lecție? Omul cat traieste invață, citiți mai des printre randuri si nu mai rămaneți restanți, nu e chiar asa de greu. ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu