joi, 14 octombrie 2021

Spectacolul naturii



A venit toamna, poate cel mai colorat și mai bogat anotimp al anului. Dacă nu ai reușit să pleci în concediu în această vară, acum este momentul să o faci. Toamna, România îți oferă peisaje minunate, dacă îi străbați munții. Când întâlnesti un râu în cale, ia-o la pas printre copaci și ascultă susurul apei când trece peste pietre...Există o mulțime de destinații pentru un concediu sau doar câteva zile de petrecut in România toamna, tu poți alege ceea ce îți încantă cel mai tare sufletul și mintea, vei veni relaxat, crede-mă...

Dacă ai noroc și prinzi câteva zile cu soare blând în care poți să faci un traseu (fiecare după experiență și antrenament) păi, atunci profită la maxim! Cu mare drag am vizitat zilele trecute poalele Retezatului. O minunăție! Luna octombrie, uneori destul de capricioasă, cu ploi multe, alteori și cu zăpadă, oferă unul dintre cele mai frumoase spectacole de culoare în natură! Este acel moment în care e musai să dai o fugă până la munte și să te bucuri de peisajele ce-ți vor încânta cu siguranță sufletul și-ți vor relaxa mintea!


Diminețile la munte mă lasă de multe ori fără cuvinte! Sunt momentele acelea în care primele raze de soare se împletesc cu norii căzuți peste vale și încălzesc ușor întreaga zonă…un peisaj de care nu ai cum să te saturi! E clar! Oriunde privești în jur ești înconjurat de frumusețe și de un mix de culori unice. O drumeție prin pădure toamna nu înseamnă numai aer curat și răcoros, ci și peisaje superbe. Razele calde ale soarelui pătrund mai ușor printre ramuri și luminează pânzele de păianjen, iar frunzele copacilor care zboară în vânt oferă un adevărat spectacol al culorilor.

Zilele de toamnă au acea aură de liniște, de parcă timpul încetinește și te lasă să te bucuri în tihnă de natură și de frumusețile ei. Totul te îndeamnă la odihnă și recreere. Punct și de la capăt cu forțe proaspete :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu